ГАРАНЦИЯ

ГАРАНЦИЯЕдно от предимствата на всички уреди на MFZAPPER е 2-годишната гаранция и следгаранционния сервиз, който предлагаме!

Въпреки усилията и професионализма по изработката на електронното устройство, е възможно след изпускане на уреда или в следствие на неправилна употреба, или при токови удари, да се появят проблеми с уреда. Стараем се те да бъдат отстранени в най- кратки срокове. Всички условия на гаранцията са записани в гаранционната карта, която придружава всеки уред. Тя се подписва от продавача при закупуване на уреда.

Гаранцията от 2 години важи за самия уред, сондите (кабелчетата към уреда) и адаптера не са гаранционни. Въпреки усилията ни да Ви дадем най-доброто, производителите на елементите на сондите и на адаптера, не дават гаранции за тях съответно и ние не можем да Ви дадем. Но при възникнал проблем, се стараем максимално бързо да подменим или поправим тези части на минималната цена, колкото са стрували на нас.

Ако възникнат проблеми с уреда Ви, се свържете с нас на посочените на гърба на гаранционната карта контакти. Бъдете сигурни, че ще се постараем да ги отстраним максимално бързо!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s