Зепер? MFZapper е много повече от зепер!

mfzapper зепер заперВ желанието си да помогнем на нашите  настоящи и бъдещи клиенти ще се опитаме да отговорим на въпросите, които ни задавате, когато избирате какъв “запер/зепер” да закупите. 

Вече сте се информирали, че електронните устройства, наречени запер или зепер (от английския глагол zap – убивам,побеждавам), подават ел.ток към тялото. Но под зепер/запер обикновено се има предвид устройство, което подава само една честота – 30 000Hz. За разлика от запера, всички модели мултифункционални генератори на MFZapper са програмирани да генерират поредица от честоти (събрани в програми), избрани така, че да въздействат при определени здравословни проблеми. Така че когато избирате устройство трябва да търсите това, което ще ви свърши работа за конкретните ви нужди.

Как токът отива до тялото?

Независимо дали от батерия или от ел.мрежа, ел.енергия отива до тялото обикновено по кабелчета (сонди), свързани с метални държачи (електроди), които се държат в двете ръце (в зависимост от употребата е възможно да се поставят на пода и човек да стъпи върху тях на бос крак). За по-добра проводимост се слагат намокрени с вода хартиени салфетки върху металните държачи.

Какво представлява “програма”?

Много често клиентите ни се обаждат с конкретни проблеми. Ние винаги се стараем да бъдем полезни и за това проучваме старателно корена на проблема – обикновено няколко заболявания за даден човек имат общ корен (стара подценена инфекция например). Освен програмите, състоящи се от множество честоти, описани от изследователи на биорезонанса (д-р Хулда Кларк, Р.Райф и др.) за конкретните проблеми, обикновено в уредите има програми за укрепване на имунитета, програма срещу настинка и програма на Хулда Кларк.

С какви резултати можем да се похвалим?

Естествено за повече от 5 години, сме натрупали доста опит и имаме редица положителни отзиви от клиентите. Изпитали сме и върху себе си ефектите на биорезонансната терапия. Разбира се, както често сте чували при различните хора и проблеми различно дълго трябва да се прилага биорезонансната терапия, за да се получат резултати. Можете да прочетете част от разказите на клиенти тук.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s