КАЧЕСТВО

mfzapperМного фирми ограничават качеството на своята продукция до техническите параметри на изделието.  Докато в нашите устройства се залага и на надеждността, срока на доставката, бързината на обслужване и нивото на след-продажбения сервиз.

При нас качеството е реално! Всички продукти са без дефекти, благодарение на контрола на всички фази на производствения процес – от проектирането до експедицията и след-продажбения сервиз. Това е възможно, защото устройствата се изработват изцяло в България от висококачествени елементи.

Смеем да твърдим, че са най-доброто, предлагано на пазара в ценовия си клас и са предпочитани пред руските и западни аналози, които са на доста по-високи цени. Все повече лекари и специалисти в България се доверяват на марката MFZAPPER. Успяваме да помогнем на много хора, потърсили ни с различни проблеми, защото разглеждаме проблемите на всеки конкретно и в повечето случаи след направени консултации изготвяме индивидуални програми.

И за да не ви звучи като самохвалство, можете сами да прецените какви са предимствата на уредите на MFZAPPER като се свържете с нас.  Ще се радваме да ви помогнем.

Извършена е настройка на честотите на всеки един продукт! Максималното отклонение на честотите не превишава относителната грешка от 0.004.best-prices

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s