мнения на клиенти

мнения на клиенти “Започнах,  първоначално с антивирусната програма през първата седмица. Ефекта при нея бе,че след приключване на процедурата има очистителен ефект. Продължих след това с програма за ревматоиден артрит. При нея се получиха следните резултати: изчезна сутрешната скованост, спряха болките, амплитудата при движение стана по-голяма при движение и клякане, при промяна на времето изчезна сковаността и болката, намаля постоянната сънливост и умора, при ходене и натоварвани в краката няма болка и тежести, умората преминава по-бързо.” Христина (използва MFZapper-10amt)
запер“И аз искам да изкажа моите положителни впечатления от използването на този MF Zapper, Тази пролет бях прикован на легло от остър радикулит, явил се вследствие на нелекувани дискови хернии и ишиас. След много неуспешни опити да превъзмогна болестта по нехирургичен начин (иглотерапия, миопунктура, лечение с диклофенак и др. средства) бях почти загубил надежда, когато един приятел настойчиво ми препоръча да опитам с този запер. Понеже вече трудно вярвам на такива лечения, две седмици не направих нищо, но накрая поръчах от варианта с 20 програми. До момента ползвам основно три от тях – срещу дископатия, ишиас и радикулит. Тези програми, заедно с лечението на д-р Цанков (много добър невролог!) ме изправиха на крака. Разбирам песимизма и недоверието на хората, защото и аз минах по същия път, но препоръчвам на всеки с хронични проблеми да го опитат. Сега пък започвам лечение на малкия ми син, на когото откриха Toxoplasma gondii и Е-coli – и тук се надявам MF Zapper да помогне. Изказвам и дълбока благодарност на създателя на MF Zapper за всичко, което прави, и му пожелавам успех по този нелек път!” Боян (използва MFZapper SL300)
mfzapper“Използвам  S820 от две години редовно. Помага ми при различни здравословни проблеми включително простата. Чувствам се жизнен и го препоръчвам на всички познати и приятели. Съпругата ми също го използва срещу Херпес Зостер и след 2 седмици резултата беше на лице. Този уред дава много големи възможности на човек да се излекува от различни заболявания. Той е като едно оръжие, което трябва да овлаееш.  Аз проучих много внимателно всички такива уреди преди да се спра на точно този. Разбира се, необходимо е да се запознае човек с литературата за честотите и за цялостното лечение на организма.” Кирил (използва S820)

“Аз ползвам mfzapper200 от юли 2012 до днес без да съм прекъсвал дори един ден. Убедих се, че постоянството е също много важно. Кодирахме в началото по мое предложение 10-те програми с честоти от д-р Райф. Убеден съм, че имам положителни резултати при заболяванията причинени от инфекционните и бактериалните проблеми-пиелонефрит, нефролитиаза, простатит и епидидимит. Последната бъбречна криза беше през 2012 година, а бяха ме нападнали по 2 седмично. Който знае как боли, знае и за какво иде реч. Горещо препоръчвам апарат, на който да се когират програми по избор, като честотите се подберат според проблемите на нуждаещите.
В това отношение авторът на този апарат е добронамерен и аз лично съм много доволен. На всички – успех, на Добри – бъди все така добър към нас и проблемите ни.” Илия Тодоров (използва SL200)

Advertisements

5 responses to “мнения на клиенти

  1. Pingback: Хулда Кларк и Реймънд Райф. Запер или Биорезонансен генератор? | MFZapper - health & care technology

  2. Pingback: Хулда Кларк и Реймънд Райф. Запер или Биорезонансен генератор? | MFZapper - health & care technology

  3. Pingback: Хулда Кларк и Реймънд Райф. Запер или Биорезонансен генератор? | MFZapper - health & care technology

  4. Pingback: Хулда Кларк и Реймънд Райф. Запер или Биорезонансен генератор? | MFZapper - health & care technology

  5. Аз ползвам mfzapper200 от юли 2012 до днес без да съм прекъсвал дори един ден. Убедих се, че постоянството е също много важно. Кодирахме в началото по мое предложение 10-те програми с честоти от д-р Райф. Убеден съм, че имам положителни резултати при заболяванията причинени от инфекционните и бактериалните проблеми-пиелонефрит, нефролитиаза, простатит и епидидимит. Последната бъбречна криза беше през 2012 година, а бяха ме нападнали по 2 седмично. Който знае как боли, знае и за какво иде реч. Горещо препоръчвам апарат, на който да се когират програми по избор, като честотите се подберат според проблемите на нуждаещите.
    В това отношение авторът на този апарат е добронамерен и аз лично съм много доволен. На всички – успех, на Добри – бъди все така добър към нас и проблемите ни. Илия Тодоров.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s