1 ПРИЧИНА ЗА СЪРДЕЧНИ, БЪБРЕЧНИ, СТАВНИ, НЕРВНИ И АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

93% от жените с рак на гърдата имат умъртвени зъби, останалите 7% имат други перорални патологии

Туморите, в повечето случаи, възникват от същата страна на тялото, от която са и умъртвените зъби или другите перорални патологии.

запер

Кавитация са области на незараснала кост, често придружени от джобове с инфектирани тъкани и гангрена. Те образуват след изваждане на зъб (като екстракция на мъдреци), но те ​​също могат да са в следсвиена на изваждане на корени.

В университета зъболекари учат, че всеки зъб има 1 до 4 основни канала. Въпреки това, в действителност има допълнителни канали, които никога не са споменати. Точно както тялото Ви има големи кръвоносни съдове, които се разклоняват в много малки капиляри, всеки от зъбите има лабиринт от много малки каналчета, които ако се наложат един след друг достигат километри дължина.
Микроскопични организми редовно се движат в и около тези каналчета, като къртици в подземни тунели.
Когато зъболекарят изважда корена на зъба, той или тя издъбава зъба, след което изпълва кухината с вещество (наречен гутаперча), което прекъсва  кръвоснабдяването на зъба, така че течността вече не може да циркулира през зъба. Но лабиринтът от малки каналчета остава. И бактериите, откъснати от доставка на храна, се скриват в тези тунели, където са в безопасност от антибиотици и имунната защита на тялото. Тези преди това безобидни организми, сега лишени от кислород и хранителни вещества, мутират в по-силни, по-вирулентни анаероби, които произвеждат различни мощни токсини.
Никаква стерилизацията не е ефективна и почти всеки един зъб с извадени корени е колонизиран от тези бактерии. Много пъти, инфекцията се разпространява надолу към челюстта, като това създава кавитации-области на некротична тъкан в самата челюст.

Докато имунната Ви система е достатъчно силна, всякакви бактерии, които се разпространяват от заразеният зъб, са заловени и унищожени. Но след като имунната ви система е отслабена, тя може вече да не бъде в състояние да “държи инфекцията в шах”.  Тогава тези лоши бактерии могат да мигрират чрез кръвообращението, като се транспортират до нови места, които да колонизират. Новото място може да бъде всеки орган или жлеза или тъкан. Попаднали там и започнали да се размножават, неминуемо биха довели до инфекция, която да стане причина за сериозни заболявания.

Като доказателство на тази теза идват изследвания на д-р Уестън Прайс, който експериментирал, имплантирайки част от умъртвен зъб от човек със сърдечно заболяване на опитно животно. Оказало се, че опитното животно в 100% от случеите също получавало сърдечен удар до 2 седмици след имплантирането на фрагмента. Подобни опити са правени и със заболявания на бъбреците, артритни и ревматоидни заболявания, нервни заболявания (като множествена склероза и амиотрофична латерална склероза) и автоимунни заболявания (като Лупус).

Toxic Element Research Foundation (TERF) използва ДНК анализ, за ​​да проучи  зъби с извадени корени. Те са намерили бактериално заразяване в 100% от изследваните проби. Те идентифицирани 42 различни вида анаеробни бактерии в 43 проби на коренови канали. В кавитации, 67 различни бактерии бяха определени сред 85 изследвани проби, като при индивидуални проби има между 19-53 вида бактерии. Бактериите, намерени в тези изследвания, включват следните видове:

Capnocytophagaochracea
Fusobacteriumnucleatum
Gemellamorbillorum
Leptotrichiabuccalis
Porphyromonasgingivalis

Тези бактерии може да има и връзка и с развитоето на рак. Д-р Робърт Джоунс , изследовател на връзката между умъртвените зъби и рака на гърдата , установява изключително висока корелация между премахването на корените на зъба и рака на гърдата . Той твърди , че е открил следните корелации в пет- годишно проучване на 300 случая на рак на гърдата :

93% от жените с рак на гърдата имат извадени корени
7 на сто имат други перорални патологии
Туморите, в повечето случаи са възникнали от същата страна на тялото, където е и умъртвения зъб или друга перорални патология.

Д-р Джоунс твърди, че токсините от бактериите в заразените зъби или челюстта са в състояние да инхибират протеини, които потискат развитието на тумора. Немски лекар съобщава подобни констатации. Д-р Йозеф Айселс съобщава, че в неговите 40 години опит в лечението на “терминално ” онкологично болни, 97 на сто от  болните от рак пациенти са имали умъртвени зъби . Ако тези лекари са прави, лекът за рака може да бъде толкова лесен, колкото да се извади зъбът, а след това да се възстанови имунната система .

Източници:

Advertisements

One response to “1 ПРИЧИНА ЗА СЪРДЕЧНИ, БЪБРЕЧНИ, СТАВНИ, НЕРВНИ И АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

  1. Pingback: Прочетете тези елементарни правила на здравето | MFZapper - health & care technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s