PROFESSIONAL

zapper-pro-sl-serie.jpg

НАЙ-УСПЕШНИЯТ МОДЕЛ MFZAPPER – SL 300

Това е устройството предпочитано от клиентите и доказало се на   пазара   

Какво представлява уредът?
Това е честотен генератор, чрез който можете да се възползвате от модерната биорезонансна терапия удома.

Какво ми дава уредът?                                                                                                Когато се запознаете с теорията на биорезонансната терапия, ще откриете, че в основата й са електрически сигнали с определена форма и честота. Точно тези ел.сигнали (с безопасно напрежение за човека) се генерират от уреда.

Основното предимството на модела е, че в паметта му са записани 10 индивидуални програми, състоящи се от множество различни биорезонансни честоти. Тези 10 програми са изготвени от нас след индивидуална консултация с клента т.е Вие получавате уред, с който да третирате вашите конкретни проблеми. Още за това как се изработват програмите можете да прочетете тук.

В модела SL300  са включени още 12 допълнителни програми.  10 от тях са т.н SWEEP програми и 2 широкоспектърни програми, известни като програми на Хулда Кларк.

Така общо разполагате с 22 програми.

  • Първите 10 програми се изработват специално за клиента.
  • Следват 2 широкоспектърни програми.
  • Накарая 10 SWEEP програми, за да се засили ефекта от цялостната терапия.

Средната продъжителност на една програма е 1 час. Прилагат се по график според конкретни указания.

Още предимства                                                                                            1) По желание на клиента 10-те индивидуални програми могат да бъдат заменени от нови. Това е много важно в случай, че някой ваш близък има нужда да ползва програми за различен от вашия здравословен проблем.  2) Сами можете да настроите уреда да генерира избрана от вас честота. Това се използва, когато разполагате с допълнителна литература, описваща ползите от някоя биорезонансна честота, и искате да експериментирате с нея.
3) Уредът е с уникален номер, записан в паметта му, който се изписва при всяко негово стартиране. Това може да послужи при консултация с нас. Например, ако сте изгубили ръководството за ползване, ние ще можем лесно да разберем какви програми имате в уреда и да ви осигурим ново ръководство.
4) Лесен за използване уред! Всички програми се избират с натискането на 1 бутон. Програмите се стартират автоматично. При започване и край на всяка програма вие чувате звуков сигнал и виждате на дисплея надписи.
5) Уредът е компактен и лек. Можете да го използвате както със специален адаптер (включен в комплекта при закупуване) така и с батрия от 9V. Опцията за батерия е удобна при пътуване. В къщи ви препоръчваме да го използвате с адаптера, така спестявате от закупуването на батерии.

Advertisements

One response to “PROFESSIONAL

  1. Pingback: Хулда Кларк и Реймънд Райф. Запер или Биорезонансен генератор? | MFZapper - health & care technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s